dimecres, 1 de juny del 2011

Preparant la feina: xerrada de Joaquim Fonoll

El nostre punt de partida ha estat el treball de recerca d'Elena Ortíz, alumna del Institut Vilatzara. "Un llibre per a tothom, Lectura compartida." Treball de recerca que va rebre el primer premi de treball sobre accessibilitat que otorga la fundació Salas.


















Web del treball: Link
No volíem començar partint només de la bona predisposició dels alumnes, no volíem comptar només amb la bona voluntat. Sabíem que calia tenir una formació mínima sobre el tema, uns objectius molt clars i uns procediments molt concrets i així ho hem seguit.

En la mateixa línia que el treball d'Elena Ortíz vàrem poder comptar amb la presència de Joaquim Fonoll -Inclusió Digital - Àrea TAC (Tecnologies per a l'Aprenentatge i el Coneixement del Departament d'Educació)- al nostre centre; ens va fer una xerrada sobre noves tecnologies i necessitats educatives especials.

En Joaquim ens va presentar una sèrie de recursos de com accedir als ordinadors per parts de les persones amb discapacitats físiques i/o motrius. La xerrrada va servir per motivar futurs treballs de recerca del nostre institut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada